Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Izpiti za naziv športni plezalec 1

Vecer.si 29.12.2011

Januarja je razpisan izpit za športne plezalce v letu 2012. Na fotografiji je Luka Zazvonil, športni plezalec iz Kranja.

Januarja je razpisan izpit za športne plezalce v letu 2012. Na fotografiji je Luka Zazvonil, športni plezalec iz Kranja. (Boris Strmšek)

četrtek, 29. december 2011, ob 10:09, Bruno Fras, ogledov: 2028

Večer, Gore - Gabrijel Toplak: Komisija za športno plezanje (KŠP) pri Planinski zvezi Slovenije razpisuje izpit za športne plezalce v letu 2012, ki bodo v soboto in nedeljo, 21. in 22. januarja, v Kranju.

Glede na število prijav bo dokončen razpored po skupinah narejen takoj po preteku roka za prijavo, obveščanje kandidatov pa bo potekalo izključno po elektronski pošti, prav tako bo vse objavljeno na spletni strani KŠP, kjer so na voljo tudi vse potrebne informacije (literatura, potek izpitov in kriteriji). Ker je priprava na izpit v pristojnosti vsakega kluba oziroma inštruktorjev športnega plezanja z veljavno licenco, organizator izpita priporoča, da se vsi kandidati na izpit pripravijo pod nadzorstvom usposobljenih inštruktorjev z veljavno licenco. Prijavo je treba do petka, 13. januarja, poslati na Planinsko zvezo Slovenije, Komisija za športno plezanje, (Dvorakova 9), p. p. 214, 1001 Ljubljana, vsebovati pa mora prijavo na izpit za naziv športni plezalec 1 in potrdili o opravljenem izpitu za pripravnika športnega plezanja in plačani kotizaciji. Popravni rok bo v četrtek in petek, 16. in 17. februarja, od 17. ure dalje (odvisno od števila popravnih izpitov). (gt)

Oznake: PLE, USP
eXTReMe Tracker