Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Snežna past

Slovenske novice: ... družina dva dneva ujeta v avtomobilu. Rešili so jih čudež in ostanki hrane.

David in Yvonne Higgins si bosta do konca življenja zapomnila izlet v Novo Mehiko, kamor sta peljala svojo 5-letno hčer Hannah. Njihova družinska avantura se je namreč končala tako, da so reševalci morali odkopati več metrov snega, preden se jim je uspelo prebiti do njihovega avtomobila, ki je bil kar dva dneva ujet v ledeni pasti.

Rešil jih je mobilnik
Družino Higgins je namreč kmalu po smučarskem izletu v omenjeni ameriški zvezni državi ujela snežna nevihta. Brez primerne zimske opreme in v ekstremnih razmerah, v katerih so lahko vozili samo 10 kilometrov na uro, so obstali v snežnem metežu, poroča britanski Daily Mail. Ker niso mogli doklicati pomoči, avto pa se je spreminjal v ledeno kepo, jim je čedalje bolj primanjkovalo zraka. Na srečo je Davidu nato nekako le uspelo priklicati svojega brata in z njegovo pomočjo so jih našli policisti – in to šele po dveh dneh. Med reševanjem so bili pogrešanci popolnoma otrpli od mraza in stisnjeni drug ob drugega.

Čudež in ostanki hrane
Zakonca sta potovanje zaključila v bolnišnici, saj sta zbolela za pljučnico, medtem ko hčerki ni nič. Da so preživeli, se lahko zahvalijo čudežu ter hrani in pijači, ki so ju vzeli s seboj na izlet.

S.U.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27663

Informacije

Informacije