Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 25.12.11

Reševali deskarje - Predviden razvoj vremena

Ob 17.12 so zašli trije mladi deskarji, ki so se podali iz turistično rekreacijskega centra Golte proti dolini Žekovec, občina Mozirje. Reševalci Postaje GRS Celje so deskarje našli v naselju Radegunda med tretjim in četrtim stebrom gondolske nihalke. Enega so s pomočjo vitla potegnili na nihalko, druga dva pa varno pospremili do hotela na Golte. Nihče ni bil poškodovan.

Ob 19.22 se je krajan iz Nove Gorice izgubil na poti izpod hriba Škabrijel nad Novo Gorico in zaradi slabega počutja ni mogel sestopiti. Člani Enote za hitro reševanje intervencij pri Mestni občini Nova Gorica in novogoriški policisti so pogrešanega našli, skrbeli ter ga predali reševalcem NMP, ki so ga odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo pretežno jasno, le ponekod po nižinah bo zjutraj in del dopoldneva megleno. Proti večeru se bo od severa začelo oblačiti. Burja na Primorskem bo oslabela.
V ponedeljek bo oblačno, le na Primorskem bo zjutraj in del dopoldneva še delno jasno. V vzhodni in južni Sloveniji bodo občasno rahle padavine, po nižinah bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo popoldne spet zapihala burja.
V torek in sredo bo precej jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. V torek bo na Primorskem še pihala šibka burja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilten URSZR: 25.12.2011


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih - Snežni telefon


Prikaži vse dosedanje objave označenh z

         GRS = reševanja/akcije naše GRS

         razmere v gorskem svetu

         vreme = vse o vremenu, napovedi ...

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije