Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pivo mu je rešilo življenje

Žurnal 24: Voznik iz Aljaske je zahvaljujoč pivu preživel tri dni zakopan pod snegom.

Clifton Vial iz Aljaske je naletel na snežni zamet in z avtom pristal tri metre pod snegom, 60 kilometrov od najbližjega naselja. "Ko sem poskušal izstopiti iz avta, sem ugotovil, da se nahajam globoko pod snegom. Ustrašil sem se in se spomnil, da je moja družina odpotovala in ne bo nihče vedel, da sem izginil,“ je povedal.

Zatem ko je uspešno obvladal paniko, je pričel po avtu iskati hrano ali vodo, vendar je bilo edino, kar je našel, par zaledenelih pločevink piva, s katerimi se je zatem "prehranjeval" naslednjih nekaj dni. "Bil sem res jezen nase,“ je kasneje priznal 52-letnik. "Ne bi smel biti tam nepripravljen za nekaj, kar sem vedel, da je možno.“ Grel se je s pomočjo spalne vreče in frotiraste brisače, v katero si je zavil noge in se tako zaščitil pred hudim mrazom.

Na srečo so njegovi sodelavci, zatem ko se ni pojavil na delu, poklicali reševalno službo, ki je Cliftona našla tri dni pozneje. Pojasnil jim je, da je preživel tako, da je "jedel“ zaledenelo pivo. Dogodek ga je tako stal le nekaj izgubljenih kilogramov, na srečo pa ni dobil nobenih ozeblin.

NM 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27670

Informacije

Informacije