Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 27.06.11

Pokaži objave o reševanjih GRSPet posredovanj gorskih reševalcev: dvakrat pod Ratitovcem, Begunjščico, Stenarjem in pri kraju Kamno
Predviden razvoj vremena

Ob 12.28 so gorski reševalci Postaje GRS Škofja Loka, izpod Ratitovca v občini Železniki, varno pospremili dva omagana planinca do lovske koče na Prtovču.

Ob 13.31 si je na poti iz Robleka na Begunjščico, občina Radovljica, planinka poškodovala nogo. V reševanje poškodovane sta se vključili dežurna ekipa gorskih reševalcev z Brnika in posadka s helikopterjem SV. Poškodovano so prepeljali v jeseniško bolnišnico.

Ob 15.01 se je na Kriških podih, občina Bovec, pri zdrsu na zasneženem pobočju Stenarja poškodovala madžarska planinka. Na pomoč so ji odhiteli gorski reševalci iz Bovca in reševalci ter posadka s helikopterjem Slovenske vojske. Odpeljali so jo v jeseniško bolnišnico.

Ob 14.51 je pod kočo na Ratitovcu, občina Škofja Loka, padel jadralni padalec in se huje poškodoval. V reševanje sta se vključili ekipa reševalcev GRS in posadka s helikopterjem SV. Ponesrečenca so prepeljali v ljubljanski Klinični center.

Ob 17.55 je pri kraju Kamno v občini Tolmin, zasilno pristal jadralni padalec. Pri pristanku se je poškodoval. Posredovali so reševalci GRS Tolmin, ekipa NMP Tolmin, ekipa reševalcev HENMP in posadka s helikopterjem LPE. Prepeljali so ga v ljubljanski Klinični center.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo pretežno jasno. V torek bo sončno z občasno zmerno oblačnostjo. V sredo bo povečini sončno, v četrtek pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.

Bilten URSZR: 27.06.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27536

Informacije

Informacije