Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Kramp turca - kolesarji posebno vabljeni!

KTK PZS: skoraj že tradicionalna skupna delovna akcija markacistov in kolesarjev bo v nedeljo, 8. maja, že tretjič na Tolminskem, v okolici Koče na planini Razor.

Tudi letos bomo, tako kot že lani in predlani, delali na Tolminskem, v okolici Koče na planini Razor.

Dobimo se v Tolminu (zbirališče) ob 9. uri, nato pa se bomo s čim manj avtomobili odpeljali na delo.  (Montirajte čim več nosilcev za kolesa!)  Parkirali bomo v bližini delovišča. Potrebujemo krampe, rovnice, grablje in zaščitne rokavice, ostalo orodje pa bodo priskrbeli tolminski markacisti. Vzemite pohodniške čevlje, za zaščito pri delu, pa tudi nekaj proti dežju.

Prehrana na terenu bo iz nahrbtnika, pozno popoldne, po končanem delu, pa lahko, kot vselej doslej, računamo na tolminsko gostoljubnost - topel obrok v Koči na planini Razor za popotnico v dolino. Ne pozabite na pijačo, na Tolminskem je v začetku maja lahko hudo vroče.

Na povratku imamo dve možnosti:
- s kolesi v dolino (Strme kolesnice, tura 96 oz. Dolina Soče, tura 18)
- ali peš nazaj do avtomobilov.

Za koordinacijo udeležbe skrbi Komisija za turno kolesarstvo PZS,  zato prosimo, da se do vključno četrtka, 5. maja, prijavite na turno.kolesarstvo@pzs.si; poleg imena in priimka sporočite še telefonsko številko za morebitno nujno obveščanje oz. dogovor glede prevoza.

V primeru slabega vremena bo akcija odpovedana v petek, 6. maja, med 20. in 20.30.

P. s.:
- Na forumu se lahko dogovorimo za skupen prevoz do Tolmina
-
V letaku letošnjih akcij KTK je Kramp turca najavljena za soboto, 7. maja, vendar smo jo zaradi sobotne skupščine PZS prestavili na nedeljo, 8. maja.

Koča na planini Razor

 Tema na forumu


Po zapuščeni mulatieri.

Čiščenje zasute poti.

Fotografije: Tomaž Švagan

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije