Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Planinci imajo novo vodstvo

Podblegaške novice, letnik 15, št. 3, marec 2011 (PDF 1,2 MB)

sreda, 23. marec 2011, ob 05:27, Boris Štupar, ogledov: 1050

Podblegaške novice 3/2011: Na čelu Planinskega društva Gorenja vas je od februarja dalje Alenka Pivk, dobitnica priznanja za petletno delovanje vodnika.

Poleg novoizvoljene predsednice, ki je druga ženska predsednica v zgodovini društva, so člani PD na svojem rednem občnem zboru izvolili tudi novi upravni odbor. Sestavlja ga devet članov, od katerih jih šest še nikoli ni bilo v upravnem odboru. Tajnica je postala Mojca Novak, mesto blagajničarke je prevzela Maruša Tušek, gospodar pa ostaja Franci Fortuna. Društvo, ki po zadnjih podatkih šteje 273 članov, združuje tudi otroke iz OŠ Gorenja vas in Poljane, za kar so zaslužne tamkajšnje mentorice. Upravni odbor in trije novi planinski vodniki se bodo usmerili v pripravo programov, ki bodo zanimivi tudi za mladino (višji razredi OŠ, srednješolci, študenti).

Trenutno se UO skupaj s PD Škofja Loka posveča organizaciji tradicionalnega pohoda na Blegoš, ki bo letos 8. maja. Ena prednostnih nalog UO je tudi boljše obveščanje članov o dejavnostih planinskega društva. V ta namen se prenavlja spletna stran, vzpostavlja pa se tudi sistem obveščanja po e-pošti in na facebooku. Vse informacije so članom in zainteresiranim na voljo na spletni strani društva http://www. pdgorenjavas.com/.

L.R.
 

eXTReMe Tracker