Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vlomi

Friko - Peter Mikša: Peter Mrak je sporočil, da so mu v zadnjih dnevih večkrat vlomili ali poskušali vlomiti v avtomobil in sicer na parkirišču pod Mišjo Pečjo

Peter Mrak: V torek, 15. marca, so mi že drugič na parkirišču Mišja vlomili v avto (prvič 8. februarja 2011).
Sem klical policijo. Je prišla pogledat in naredili so zapisnik, a nič več.

Mislim, da se je že trikrat en in isti tip smukal okoli mojega avta. Prvič mi je tudi poškodoval vrata, včeraj nič. Mi je pa včeraj vzel od 40 do 50 EUR, ki sem jih pozabil v avtu. Štala!

Bi ga želel razkrinkat, zato me zanima če je še komu vdrl v avto in kdaj!
Ga bo treba dobiti brez policajev, da bo enkrat konec tega vlamljanja!

Do takrat pa: Ne puščati nič v avtu, sploh pa ne denarja.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave
Značke:
informacije

2 komentarjev na članku "Vlomi"

Bruno Fras,

Da, nikar ne puščajte v vozilih torbic, denarja, fotoaparatov, snemljivih radijskih aparatov (snemite in skrijte pokrov!) in drugih vrednosti. To bi moralo postati samoumevno in se čudim nekaterim, da so še vedno preveč naivni in površni. Tovrstnih kaznivih dejanj je in bo vedno več. Zaradi gospodarske krize in zaradi odprtih meja. Zato ne kaže kriviti le naših Romov; v Slovenijo prihajajo kriminalci tudi iz drugih, predvsem vzhodnih držav. Glede policije pa ... verjetno so tovrstna kazniva dejanja zanje postala "bagatela"; včasih so namreč posneli sledove (prstne odtise), danes je pa očitno drugače ...


Bogomir Celarc,

Meni so lansko leto ukradli denar na parkirišču v Črnem Kalu (spodnje parkirišče). Uspelo mi jih je celo videti, imajo dobro taktiko, tako da jih je v enem avtomobilu ponavadi več (trije ali štirje), en vlamlja, drugi pa so v avtomobilu in čakajo, če je kaj nepredvidljivega. No jaz sem ravno prihajal po stezi navzdol, ko vidim enega, kako teče od mojega avta stran, nato pa po makadamu v klanec, vzporedno z avtom, nato pa so izginili za ovinkom. Seveda sem prijavil policiji, pa se ni nič zgodilo.

Naslednjo izkušnjo sem imel na zgornjem parkirišču, ravno se odpravljam iz stranišča in se pripeljejo po zgornji poti. Bili so štirje in se začnejo delati turiste, pa jim rečem, danes ne bo pa nič, a ne? Seveda so se delali, da ne vejo o čem govorim, pa tudi nisem hotel preveč drezati, ker so bili štirje, jaz pa sam in sem se raje na hitro spokal v avto in se odpeljal.

Še to, avto je imel KK registracijo, takrat je bila svetlo siva Laguna. So pa bili tipi bolj zagoreli, kot bi se izrazil Berlusconi, po moji nestrokovni ugotovitvi Romi.

Lahko pa da so sedaj bili drugi. Skratka glede na njihovo taktiko, avtomobilov ne puščajte na preveč odmaknjenih mestih, ali pa na mestih, ki omogočajo hiter pobeg. Sploh pa v avtih ne puščajte denarja, ker zaenkrat kradejo le denar.

Srečno!

Bogomir Celarc

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije