Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 06.03.11

Pokaži objave o reševanjih GRSV severni steni Begunjščice - Na poti s Špika
Predviden razvoj vremena

Ob 10.51 si je v severni steni Begunjščice, občina Tržič planinka pri plezanju poškodovala kolenske vezi. Reševalci GRS Tržič so ob pomoči helikopterja slovenske vojske in dežurne ekipe za reševanje v gorah poškodovanki nudili zdravniško pomoč in jo prepeljali na zdravljenje v jeseniško bolnišnico.

Ob 16.00 je na poti iz Špika po Kačjem grebenu, občina Kranjska gora, zdrsnil planinec, ki si je ob tem poškodoval koleno in mišico. Reševalci GRS Kranjska Gora so poškodovanemu nudili medicinsko pomoč in ga s pomočjo helikopterja slovenske vojske in dežurne ekipe za reševanje v gorah prepeljali v splošno bolnišnico Jesenice.

Ob 11.47 se je na smučišču Vogel v občini Bohinj poškodovala smučarka. Poškodovano so oskrbeli reševalci na smučišču, jo prepeljali v dolino in predali v oskrbo reševalci NMP Bohinj in Bled, ki so jo odpeljali v bolnišnico na Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo na Primorskem precej jasno, prehodno se bo tam zmerno pooblačilo proti večeru. Burja se bo spet okrepila. Drugod se bo po jasnem jutru oblačnost povečala, a bo večinoma suho. Pihati bo začel severovzhodni veter.
V ponedeljek bo pretežno jasno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. Veter bo zvečer in v noči na torek ponehal.
V torek in sredo bo precej jasno in postopno topleje.

Bilten URSZR: 06.03.2011


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih - Snežni telefon


Prikaži seznam vseh dosedanjih
objav
označenih z

         GRS

         Razmere

         vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije