Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Cvetana Kamniškega vrha

Kamničan.si: V dvorani Matične knjižnice Kamnik je nocoj potekalo predavanje ob diapozitivih, na katerem je Alenka Mihorič ...

povedala marsikaj zanimivega o najbolj značilnih oz. pogostih predstavnicah rastlinskih družin, pa tudi o tistih, ki jih na Kamniškem vrhu (1259 m) najdemo le redko. Prikazanih je bilo veliko privlačnih fotografij. Prav tako so obiskovalci lahko kupili tudi njeno knjigo »Preprosto roža«, ki je nastala 2010, prav zaradi navdušenja nad gorskim cvetjem.

Alenka Mihorič, po poklicu sicer računalničar – informatik, se je v zadnjem desetletju s pobočjem Kamniškega vrha večkrat spopadla, svoje ugotovitve, digitalne fotografije in opažanja pa objavlja tudi na svoji spletni strani, ki je posvečena Kamniškemu vrhu. Verjetno še nihče ni postavil kateri kamniški gori ali planini tako čudovit (internetni) »spomenik« kot ga je Alenka Kamniškemu vrhu.

01.03.2011


Alenka Mihorič, čeprav se poklicno ukvarja z računalinštvom, se v prostem času nič manj profesionalno ukvarja s fotografiranjem in preučevanjem rastlinja Kamniškega vrha.


G-L: Cvetana Kamniškega vrha

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije