Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Tradicionalni gorski tek Slovenske vojske

Kamniški občan: V Kamniški Bistrici bo v soboto 4. junija 1994 tradicionalni gorski tek na Kamniško sedlo. Tek poteka v spomin na junijske dogodke leta 1991.

Tekmovanje bo potekalo na dveh progah, daljša, na kateri se bodo pomerih člani in veterani ter pripadniki Slovenske vojske, je dolga 10,3 km z višinsko razliko 1258 m, krajša proga, na njej se bodo pomerile ženske in mladinci, pa je dolga 5,6 km z višinsko razliko 925 m. Čas teka je omejen na 120 minut.

Kategorije
Za Prvenstvo Slovenije v gorskem teku lahko nastopijo moški in ženske v treh starostnih kategorijah, prav tako tudi za tretjo tekmo Pokala Slovenije v gorskih tekih.

Nastop je možen le posamično!
Na tradicionalnem tekmovanju Slovenske vojske v gorskih tekih pa lahko nastopijo vojaki na služenju vojaškega roka in pripadniki stalne sestave Slovenske vojske.

Prijave in startnina
Tekmovalke in tekmovalci se za tek lahko prijavijo na dan tekmovanja (z osebno izkaznico) od 8-ih do 9-ih. Startnina znaša 700 (sedemsto) tolarjev. Organizator zagotavlja prevoz opreme na cilj in kosilo vsem udeležencem tekmovanja.

Priznanja in nagrade
Poleg uradnih priznanj in medalj AZS in Slovenske vojske, bodo podeljeni tudi pokali za absolutne dosežke na posameznih progah, deset najboljših bo dobilo praktične nagrade, vsak udeleženec teka pa tudi majico tega tekmovanja.

Organizaciski odbor
Vodja prireditve

Kamniški občan 26. maj 1994
 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije