Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novoletna balvanska

PD Tolmin: ... tekma v Novi Gorici

Tekmovanje v balvanskem plezanju, ki ga organizira Plezalna šola Peter Mrak, bo v soboto, 8. januarja 2011, na mali plezalni steni Tehniškega šolskega centra v Novi Gorici.

Telovadnica je poleg nove HIT-ove stavbe, ki je na vogalu Delpinove in Erjavčeve ulice. Za HIT-ovo stavbo je tudi parkirni prostor, za katerega je treba plačati parkirnino. Za 15 minut se lahko gre na parkirišče brez plačila, drugače parkirate ob Erjavčevi ali Cankarjevi ulici. En vhod v TŠC je iz parkirišča za novo Hitovo stavbo. Plezalna stena se nahaja v kleti. Greste takoj ko pridete skozi vhod, ki je na zemljevidu označen nižje, levo navzdol po drugih stopnicah.

Organizacija in sojenje na tekmovanju bo v skladu s Tekmovalnim pravilnikom Zahodne lige. Vsi tekmovalci bodo plezali skupaj in sicer najprej kvalifikacije, najboljših 15 pa se bo pomerilo še v finalu. Tako v kvalifikacijah kot v finalu bo postavljenih 7 balvanov in za vsak balvan bo tekmovalec imel na voljo 10 poskusov. Za končno uvrstitev tekmovalca se upošteva število poskusov, ki jih je le ta porabil na posameznem balvanu, da je dosegel vrh ali cono. Tekmovalci plezajo na flash.

Plezalci se zberemo ob 8.30 v hodniku v kleti telovadnice. Kvalifikacije bodo od 9. do 10. ure, finale od 10.30 do 12. ure. Demonstracija smeri se prične 15 minut pred začetkom posamezne kategorije.

Štartnina za tekmovanje je 5 EUR na tekmovalca in se plača v soboto pred začetkom tekmovanja. V prijavnini je všteta nagrada za posameznega tekmovalca.
Informacije in prijave: Peter Mrak: 040 345 336 ali mrak.peter@gmail.com s podatki: ime, priimek, klub, leto rojstva je potrebno poslati najkasneje do petka, 7. januarja 2011.

PD Tolmin 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije