Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Plezanje za odrasle

PodSteno.si - Matjaž Jeran: ... rekreativce ob ponedeljkih in torkih zvečer v Grosupljem

Bi plezali na visoki steni s tridesetimi urejenimi smermi težavnosti od 4b do 7a in balvanski steni v sosednjem prostoru v velikosti 50 m²?
Vabljeni ste v dva termina: ponedeljki od 18. do 20.30 in torki od 20. do 22. ure.

  • Ponedeljki (18.-20.), Dragotov termin, brez inštruktorjev, cena je odvisna od prijav ... skupaj morate mesečno zbrati 220 € za vse ponedeljke v mesecu ... Če vas je deset, pride na enega 22 €/mesec. Drago, poverjenik skupine, bo vesel vsakogar, ki je varna družba - zna varno varovati in izvaja dvojno preverjanje.
    Začeli bi 8. novembra 2010. Prijave in informacije: Drago na 040 506 831.
  • Torki (20.-22.), zaključena skupina z enim inštruktorjem, cena je 120 €/tri mesece, 8-12 udeležencev. Inštruktor vam pomaga pri izvedbi treninga, pomaga pri izbiri smeri in namigne, kako preko uganke v smeri ... Veseli bomo vsakogar, ki je varna družba - zna varno varovati in izvaja dvojno preverjanje.
    Začnemo, ko se nabere osem ljudi, ki plačajo za prvo tromesečje. Prijave in informacije: 041 36 96 56.

Da bo odločitev lažja naj vam povem še takole: plezanje koristi, ker se sprostiš, ojačaš telo in duha, se predihaš in bolje spiš, pridobiš samozavest in plezalno eleganco. Vse to je na dobro urejeni steni lažje! Družba je prijetna in sproščena, gneče ni. Plezanje večkrat tedensko te v formo dvigne hitreje in še večkrat uživaš.

Obe steni v Grosupljem sta na novo opremljeni, na balvansko steno so priviti novi oprimki vseh velikosti, na veliki steni pa je na novo urejenih preko 30 smeri težavnost od 4b do 7a. Smeri so vrhunske, tehnično zahtevne, predvsem veliko je lažjih smeri 5b-6a.

Interesenti so vabljeni iz vseh koncev, smo odprta družba, pridite k nam pod steno.

Matjaž Jeran,
www.podsteno.si

Lokacija: Brezje pri Grosupljem 34, Grosuplje

Vsi naši programi - za mladino in odrasle

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije