Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinski svet - 01.04.2010

Primorski dnevnik: Program izletov in pobud planinskih odsekov SK Devin in ŠZ Sloga

Planinska odseka SK Devin in ŠZ Sloga bosta v letos organizirala celo vrsto pobud in izletov.
Spored je naslednji: v ponedeljek, 5. aprila, velikonočni piknik v Slivnem, 11. aprila 23. pohod »Mirko Škabar«, 25. aprila 4. srečanje planincev na Reki (Bazovica z Reke, SPDT, PD Snežnik, SK Devin, ŠZ Sloga), 9. maja tekma v metanju skrl v Bazovici, 23. maja vzpon na Učko goro, 6. junija srečanje obmejnih planinskih društev, 20. junija vzpon na Porezen iz Petrovega brda, 11. julija vzpon na Blegoš iz Železnikov, 25. julija avtobusni izlet v Dolomite, 12. septembra pohod Bazoviških junakov, 19. septembra vzpon na Čaven, 3. oktobra pohod na Slavnik, 10. oktobra čezmejni pohod Tublje-Praprot »Na Krasu je krasno«, 19. oktobra izlet v neznano, 7. novembra martinovanje.

Pomladanski izlet SPDT

Če hočete prežveti velikonočni ponedeljek v naravi, in v veseli družbi pridružite se planincem Slovenskega planinskega društva Trst. Dobimo se ob 9. uri pri spomeniku v Križu, odpeljali se bomo do Pliskovice, kjer si bomo v spremstvu domačega vodiča ogledali zanimivosti tega dela Krasa.
Pohod traja približno tri ure, pot je položna in primerna za vse, po pohodu sledi družabnost v domačiji pri Kovačevih.
Iz organizacijskih razlogov so zaželjene prijave. Torej pokličite na telefonsko številko 040220155 (Livio), in dobili boste tudi vse potrebne informacije.

01. 04. 2010

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27625

Informacije

Informacije