Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Ogrevanje za BOFF

Andrej Dekleva: (Bovec Outdoor Film Festival), festival filmov o naravi in športih v njem.

Brezplačen ogled 26 filmov od blizu in daleč. Vreme žal odgnalo prvi festival snežnih skulptur.

Bovec, 28. december – Danes ob 19. uri se v Kulturnem domu Bovec z otvoritvijo razstave športnega fotografa Petra Fetticha in projekcijo deskarskega filma Lines (izven tekmovalne konkurence) začenjajo trije dnevi filmov o naravi in športih v njej – tretji Bovec Outdoor Film Festival.

V torek od 17. ure dalje se bo festival nadaljeval s filmi tekmovalnega sporeda, ki bodo na ogled še v sredo, prav tako od 17. ure dalje. Festival bo v sredo zaključilo predavanje “Okrog edinega sveta” Matevža Lenarčiča, razglasitev zmagovalnih filmov po izboru žirije in gledalcev ter netekmovalnim sklopom reklamnih in predstavitvenih filmov.

Skupaj bo v Bovcu na ogled 26 filmov iz devetih držav, od teh 20 filmov v tekmovalnem sporedu. Športni filmi prikazujejo enajst različnih športov. Festivala se bo udeležilo tudi nekaj avtorjev in akterjev iz Slovenije in tujine. Vstop na vse predstave je prost.

Zaradi toplega vremena so morali prireditelji žal odpovedati prvi bovški festival snežnih skulptur. Predvidoma ga bodo izvedli v poznejšem, samostojnem (in hladnejšem) terminu.

Andrej Dekleva

BOFFPodroben spored

BOFF: Več o filmih 

BOFF/Vimeo: Napovednik

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije