Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 28.09.09

Padec med nabiranjem gob - Poškodoval si je roko - Smrtno se je ponesrečil
Predviden razvoj vremena

Ob 9.26 so v Razvanjah v občini Maribor gorski reševalci Postaje GRS Maribor pomagali reševalcem NMP Maribor pri transportu poškodovane osebe do reševalnega vozila, s katerim je bila prepeljana na zdravljenje v UKC Maribor. Oseba je padla na strmem pobočju med nabiranjem gob.

Ob 9.50 si je nad Plešivcem nad Loško steno v občini Bovec planinec poškodoval roko. Posredovali so reševalci Postaje GRS Bovec, dežurna ekipa GRS na Brniku in helikopter slovenske vojske, ki je poškodovanega planinca odpeljal v jeseniško bolnišnico.

Ob 14.59 je planinec na poti od spodnje postaje gondole na Vogel proti Ribčevem Lazu, občina Bohinj, padel približno štiri metre globoko in se pri tem smrtno ponesrečil. Posredovali so reševalci Postaje GRS Bohinj, ki so truplo planinca prenesli do ceste, kjer ga je prevzela pogrebna služba.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek in torek bo pretežno jasno, občasno bo ponekod tudi nekaj več oblačnosti. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.
V sredo bo deloma sončno z zmerno oblačnostjo.
V četrtek bo na vzhodu še nekaj sonca, v zahodnih krajih pa bo pretežno oblačno, možne bodo manjše padavine, ki se bodo proti večeru razširile tudi drugam. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

Bilten URSZR: 28.09.2009


Meteo.si

Prikaži seznam vseh dosedanjih objav označenih z

         Razmere

         vreme

         GRS

         Bilten URSZR 


GRZS: iz Biltena URSZR - akcije GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije