Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 27.09.09

Gorski reševalci v treh akcijah
Predviden razvoj vremena

Ob 13.05 si je zlomil nogo planinec na poti na Kanin v občini Bovec. Posredovali so reševalci Postaje GRS Bovec, ponesrečenca oskrbeli in ga z gondolo prepeljali v dolino, kjer so ga prevzeli reševalci NMP ZD Tolmin.

Ob 15.08 so reševalci Postaje GRS Bohinj posredovali na Voglu v občini Bohinj, kjer so oskrbeli obolelega otroka, ki je imel bolečine v trebuhu. Predali so ga v nadaljnjo oskrbo reševalcem NMP Bohinj.

Ob 19.09 se je izgubila starejša bolna oseba nekje na poti med Križno goro in Cavrnem v občini Škofja Loka. Aktivirani je bila regijska Enota reševalcev z reševalnimi psi za iskanje pogrešanih oseb in reševalci Postaje GRS Škofja Loka. Reševalci GRS so pogrešano osebo našli nepoškodovano v gozdu ter jo s terenskim vozilom prepeljali v nadaljnjo oskrbo v ZD Škofja Loka.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo in ponedeljek bo povečini jasno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Burja na Primorskem bo danes dopoldne oslabela.
V torek in sredo bo povečini jasno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Še bo precej toplo za ta čas.

Bilten URSZR: 27.09.2009


Meteo.si

Prikaži seznam vseh dosedanjih
objav
označenih z

         Razmere

         vreme

         GRS

         Bilten URSZR 


GRZS: iz Biltena URSZR - akcije GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije