Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 24.09.09

Tokrat najbolj ogroženi gobarji - Razvoj vremena

Ob 14.25 se je poškodovala pohodnica pri sestopu s šmarnogorske Grmade v Ljubljani. Posredovali so reševalci Postaje GRS Ljubljana in ponesrečenko s poškodovano nogo prenesli v dolino, od koder so jo reševalci NMP Ljubljana prepeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Ob 19.51 se je na območju Jelovice v občini Železniki izgubil gobar, ki ni znal priti do svojega vozila. Posredovali so reševalci Postaje GRS Škofja Loka, ki so izgubljenega gobarja našli ter ga pospremili do vozila.

Ob 9.57 si je pri nabiranju gob v gozdu nad Dvorsko vasjo v občini Radovljica ženska zlomila zlomila nogo. Reševalci NMP Radovljica so poškodovanko oskrbeli, reševalci Postaje GRS Radovljica pa so jo prenesli do reševalnega vozila, s katerim so jo prepeljali na zdravljenje v jeseniško bolnišnico.


Predviden razvoj vremena

V četrtek bo sprva pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Popoldne se bo od severa zmerno pooblačilo.
V petek bo na Primorskem delno jasno, tam bo pihala zmerna burja. Drugod bo sprva zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho, proti večeru se bo postopno delno razjasnilo.
V soboto in nedeljo bo na Primorskem jasno, še pihala zmerna burja. Drugod bo delno jasno, v nedeljo bo ponekod po nižinah zjutraj nastala megla. Nekoliko hladneje bo. 

Bilten URSZR: 24.09.2009


Meteo.si

Prikaži seznam vseh dosedanjih objav označenih z

         Razmere

         vreme

         GRS

         Bilten URSZR 


GRZS: iz Biltena URSZR - akcije GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27657

Informacije

Informacije