Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 02.09.09

Tri posredovanja GRS
Predviden razvoj vremena

Ob 11.34 si je med vzletom s Kobariškega stola v občini Kobarid zlomil nogo jadralni padalec. Na pristajališču v Robiču so ga pričakali reševalci NMP ZD Tolmin in reševalci Postaje GRS Tolmin. Odpeljali so ga na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Ob 10.53 so posredovali reševalci Postaje GRS Bohinj in helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo za reševanje v gorah na poti proti Vodnikovem domu, kjer je onemogla obolela planinka iz skupine pohodnic. Obolelo osebo so oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v jeseniško bolnišnico.

Ob 13.58 so reševalci Postaje GRS Tržič posredovali na poti iz Storžiča, kjer je pri spustu zašla planinka. Planinko so nepoškodovano pospremili v dolino.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo pretežno jasno, več oblačnosti bo popoldne in zvečer v severozahodni Sloveniji, kjer bo možna kakšna ploha.
V četrtek bo na vzhodu povečini sončno. Drugod bo spremenljivo oblačno. Predvsem v zahodni Sloveniji bodo krajevne plohe. Zapihal bo jugozahodnik, zvečer v severovzhodnih krajih severni veter.
V petek bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami. Ob morju bo pihal jugo. V noči na soboto se bodo padavine okrepile in v soboto zjutraj ponehale. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Čez dan se bo delno zjasnilo. Hladneje bo.

Bilten URSZR: 02.09.2009


Meteo.si

Prikaži seznam dosedanjih objav označenih z

         Razmere

         vreme

         GRS

         Bilten URSZR 


GRZS: iz Biltena URSZR - akcije GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije