Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Kros kronometer ob Ivarčkem jezeru

Večer, Koroška - Karin Potočnik: V soboto, 29. avgusta, se bo pri Ivarčkem jezeru v občini Ravne na Koroškem, v sklopu ostalih gorskokolesarskih prireditev, med 10. in 18. uro odvijal Golden Race kros kronometer z gorskim kolesom, Ivarčko 2009.

Tekmovalec bo s pritiskom na gumb sam pognal uro in jo na koncu tudi sam ustavil. Startnina je nizka, le dva evra, a le za en poskus, en krog. Vsak naslednji poskus je za evro dražji. Trening na progi pa ni dovoljen. Dolžina proge je 700 metrov.

GT Golden Bike bo nagrada za najhitrejšega na kronometru. Kolesarski dogodki bodo še v nedeljo, 30. avgusta. Na Ivarčkem bodo gostili tudi četrto dirko slovenskega pokala v spustu. Na Ivarčko jezero se po dolgih letih vrača spust z gorskimi kolesi za slovenski pokal. Na startu bodo vsi najboljši slovenski in tudi tekmovalci iz sosednjih držav. Poleg spusta, skokov v vodo in dirke za zlatega GT-ja bo v soboto in nedeljo ob samem jezeru otroški natečaj za kolesarsko risbico, za udeležence bodo v nedeljo izžrebali nekaj praktičnih nagrad, za obiskovalce otroško kolo.

Karin Potočnik
 

Vecer.si 28.08.2009

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27637

Informacije

Informacije