Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Balkon Bohinja

TNP: Voden izlet na Pršivec v soboto, 1. avgusta - Zborno mesto: parkirišče pri slapu Savica

Na izlet se je obvezno potrebno prijaviti. Ob prijavi je potrebno poravnati tudi prijavnino, ki znaša: 10 EUR - odrasli in 5 EUR - otroci (od 8 do15 let), cena je z DDV.

Prijave sprejemamo na triglavski-narodni-park@tnp.gov.si ali (04) 5780 200 do vključno četrtka, do 12. ure, pred najavljenim vodenim izletom oziroma do zapolnjenih 16 prostih mest. Prijavnino je potrebno poravnati na račun 01100-6030254226 in sklic, ki je pripisan pri posameznem izletu.
Triglavski narodni park si pridružuje pravico do odpovedi izleta v primeru prijavljenih manj kot štiri osebe oziroma v primeru slabega vremena. V primeru odpovedi bo Triglavski narodni park vrnil že vplačano prijavnino.

Voden izlet na Pršivec - balkon Bohinja
Tura na Pršivc je nekaj posebnega. Razgledna je, čeprav se ves čas vzpenjamo skozi prostrane gozdove, neizmerno bogata s posebnostmi rastlinskega in živalskega sveta, vodi do starih pašnih planin in obuja spomin na nekdanje bohinjske divje lovce.
Stara pot se začne na planini Hebed in nas vodi nad Bohinjskim jezerom vse do razglednega Pršivca, kjer nas pogledi na Bohinjsko dolino in vršace nad njo nagradijo za opravljen trud.
Pot se nadaljuje preko planine Viševnik, naprej do Črnega jezera in nato čez Komarčo do izhodišča pri slapu Savica.

Izlet traja 6 ur. Zaključili ga bomo pri slapu Savica.
Prijavnina vključuje prevoz iz parkirišča pri slapu Savica do izhodišča na planin Vogar.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27663

Informacije

Informacije