Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 27.04.09

Poškodovala se je med sestopom - kolesar pri spustu - Pomoč obolelemu
Predviden razvoj vremena

Ob 12.14 se je pri sestopu z Bistriške planine proti naselju Bistrica pri Tržiču, občina Tržič, poškodovala planinka. Planinka je v gostem gozdu padla in si pri tem poškodovala glavo in rame. Gorski reševalci postaje GRS Tržič so jo prenesli do ceste, kjer so jo prevzeli reševalci NMP Tržič in jo prepeljali v bolnišnico.

Ob 12.45 se je na pobočju Avškega vrha, občina Kanal, pri spustu poškodoval kolesar. Reševalci GRS Tolmin so poškodovanega kolesarja oskrbeli in prenesli v dolino.

Ob 15.27 so na pešpoti iz Mojstrane proti Peričniku, občina Kranjska Gora, gorski reševalci postaje GRS Mojstrana nudili pomoč obolelemu, ki je na poti zaradi bolezni omagal. Obolelega so s terenskim vozilom prepeljali do glavne ceste, kjer so ga prevzeli reševalci NMP Jesenice in odpeljali v bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo v vzhodni Sloveniji zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho. Drugod bo večinoma oblačno, predvsem v zahodni, popoldne tudi v osrednji Sloveniji bo občasno deževalo. Ob morju bo pihal jugo.
V torek bo oblačno in deževno. Ob morju bo še pihal jugo.
V sredo in četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še padavine, predvsem krajevne plohe in posamezne nevihte.

Bilten URSZR: 27.042009


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih


+ Prikaži seznam vseh dosedanjih
objav
označenih z

        Razmere (v gorah)

         vreme

         GRS

         Bilten URSZR 


GRZS: iz Biltena URSZR - akcije GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije