Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Bilten URSZR – 03.11.08

Bilten URSZR: 03.11.2008

 

 

Prikaži seznam objav
označenih z

         GRS

ponedeljek, 3. november 2008, ob 10:47, Franci Savenc, ogledov: 904

S poškodovano nogo - Iskalna akcija
Predviden razvoj vremena

Ob 14.40 si je na Pohorju, občina Maribor, oseba poškodovala nogo. Posredovali so reševalci GRS Maribor, ki so poškodovano osebo prenesli do reševalnega vozila, reševalci NMP Maribor pa so jo prepeljali v UKC Maribor.

Ob 13.43 so na območju mesta Idrije proti Čekovniku gasilci PGD Idrija, gorski reševalci Postaje GRS Tolmin, reševalcev kinološke zveze Slovenije in Zveze klubov vodnikov reševalnih psov z reševalnimi psi in policisti začeli iskalno akcijo za pogrešano osebo iz Idrije. Pogrešano žensko so našli danes v reki Idrijci.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo v zahodni in deloma v osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho, drugod pa večinoma sončno vreme. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Čez dan bo na Štajerskem in v Prekmurju pihal južni veter. V torek bo oblačno, le na severovzhodu sprva še delno jasno. Dež se bo dopoldne postopno razširil nad večji del države. Le v Prekmurju ter deloma na Štajerskem bo ostalo večinoma suho. V sredo bo oblačno. V severovzhodnih krajih bo ves dan večinoma suho. Drugod bo občasno deževalo, deloma z nevihtami. V četrtek bo oblačno, občasno bo deževalo, več dežja bo v zahodni in južni Sloveniji.


STA, 03.11.08: Pogrešano 81-letno Idrijčanko, ki je v nedeljo zjutraj od doma odšla neznano kam, so našli mrtvo v strugi reke Idrijce. Vzrok smrti bo pokazala sanitarna obdukcija.

Oznake: GRS
eXTReMe Tracker