Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 31.10.08

Vode so narasle - Predviden razvoj vremena - Opozorilo

Sava Bohinjka je najvišje vrednosti v Svetem Janezu dosegla 30. oktobra 2008 ob 12. uri (vodostaj 300 cm, pretok 120 m3/s), Sava v Radovljici pa ob 13:00 (vodostaj 255 cm, pretok 409 m3/s). Obe reki sta presegli opozorilni vrednosti. Tudi reka Soča je v spodnjem toku (Solkan) presegla opozorilno vrednost in dosegla pretok blizu 1100 m3/s. Čez dan so reke v zahodni Sloveniji večinoma upadale, naraščali pa sta predvsem Sava in Drava v spodnjem toku.

Predviden razvoj vremena

V petek bo na vzhodu delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. V zahodni in ponekod osrednji Sloveniji bo občasno deževalo. Pihal bo južni do jugozahodni veter. Ponoči bodo padavine spet zajele večji del države.
V soboto dopoldne bo pretežno oblačno s padavinami. Ob morju lahko tudi zagrmi. Zjutraj bo na Primorskem prehodno zapihala zmerna burja. Popoldne bodo padavine ponehale, delno se bo zjasnilo.
V nedeljo bo na zahodu zmerno do pretežno oblačno in povečini suho, drugod bo povečini sončno.
V ponedeljek bo na vzhodu še delno jasno, drugod pretežno oblačno. V zahodni in osrednji Sloveniji bo spet deževalo.

OPOZORILO Ob predvidenih padavinah lahko v petek ponovno narastejo zlasti reke v zgornjem Posočju in na območju Bohinja, vendar v manjšem obsegu kot v sredo in četrtek.

Bilten URSZR: 31.10.2008

 

 

Prikaži seznam objav
označenih z

         GRS

         vreme

         Bilten URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27627

Informacije

Informacije