Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Bilten URSZR – 24.09.08

Bilten URSZR: 24.09.2008

 

 

Prikaži seznam objav
označenih z

         GRS

         vreme

         Bilten URSZR

sreda, 24. september 2008, ob 10:49, Franci Savenc, ogledov: 964

Padel in se težko poškodoval - Predviden razvoj vremena
+ Delo: Planinec zdrsnil po pobočju

Ob 18.21 je na poti iz Podvežaka proti Korošici, v občini Luče, planinec zaradi zdrsa padel po pobočju. Posredovali so člani GRS Celje in težko poškodovanega planinca na klasičen način prenesli do koče na Podvežaku, kjer so ga prevzeli reševalci NMP Mozirje in ga prepeljali v celjsko bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo na zahodu delno jasno z zmerno oblačnostjo, na Primorskem bo pihala šibka burja. Drugod bo spremenljivo, na vzhodu pretežno oblačno. Predvsem tam bo še lahko kakšna manjša ploha.
V četrtek bo na Primorskem delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, burja se bo nekoliko okrepila. Drugod bo večinoma oblačno, občasno bo ponekod rahlo deževalo, nekoliko več dežja bo v severovzhodnih krajih. Zapihal bo severovzhodni veter.
V petek in soboto bo na Primorskem deloma jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno, dežja večinoma ne bo več. Pihal bo severovzhodnik, ki bo v soboto oslabel.


Delo, 25.09.08, Na kratko: Planinec zdrsnil po pobočju


Luče – Na poti od Podvežaka proti Korošici je v torek okrog pol sedmih zvečer zdrsnil planinec in padel po pobočju. Posredovali so člani GRS Celje in hudo poškodovanega planinca prenesli do koče na Podvežaku, od tam pa so ga reševalci iz Mozirja odpeljali v celjsko bolnišnico.

Oznake: GRS
eXTReMe Tracker