Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 02.09.08

Češkega jadralnega padalca našli mrtvega v breznu - Poškodoval si je roko
Predviden razvoj vremena

V zgodnjih jutranjih urah 2. septembra so našli pogrešanega češkega jadralnega padalca, za katerim se je izgubila sled po vzletu s Kanina dne 30. avgusta nekaj pred trinajsto uro. Pogrešanega, ki padca ni preživel, so reševalci jamarske reševalne službe RC Tolmin našli v snežni razpoki brezna z imenom S63 v globini 208 metrov. Okoli pol devete ure zjutraj je reševalcem na pomoč priskočila tudi posadka s helikopterjem Slovenske vojske, ki bo truplo prepeljala v dolino.

Ob 13.11 je pri Zgornjem Martuljkovem slapu v Kranjski Gori planinec padel čez skalni balvan in si poškodoval roko. Poškodovanega so oskrbeli gorski reševalci GRS Kranjska Gora, helikopter LPE Brnik s posadko za reševanje v gorah pa ga je prepeljal v jeseniško bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V torek bo v vzhodnih krajih večino dneva sončno in večinoma suho. Drugod bo spremenljivo oblačno, čez dan bodo predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte. Pogostejše bodo popoldne.
Tudi v sredo bo vreme podobno. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter.
V četrtek bo v zahodnih krajih zmerno do pretežno oblačno, pojavljale se bodo manjše, krajevne padavine. Drugod bo povečini sončno in suho. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.
Tudi v petek se vreme ne bo dosti spremenilo.

Bilten URSZR: 02.09.2008

 

 

Prikaži seznam objav
označenih z

         GRS

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27635

Informacije

Informacije