Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 01.03.08

Poškodoval si je nogo - Predviden razvoj vremena - Veter!

Bilten URSZR: pomembnejše s področja zaščite in reševanja - 01.03.2008


Ob 8.01 se je na Menini planini občina Gornji grad občan pri športnih aktivnostih poškodoval nogo. Posredoval je helikopter NMP Slovenske policije z dežurno ekipo, ki je poškodovanega prepeljal na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V soboto bo pretežno oblačno. V zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji bo občasno rosilo ali rahlo deževalo, proti večeru pa bo prehodno deževalo tudi drugod po Sloveniji. Pihal bo okrepljen jugozahodnik.
V nedeljo bo pretežno jasno. V višjih legah in tudi ponekod po nižinah bo pihal okrepljen zahodni do severozahodni veter.
V ponedeljek bo v vzhodni Sloveniji še sončno, drugod pretežno oblačno. V zahodni Sloveniji bo občasno rosilo. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.
V torek bo oblačno s padavinami. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo spuščala.

OPOZORILO: Po podatkih Agencije RS za okolje bodo v južni, osrednji in vzhodni Sloveniji v soboto sunki jugozahodnega vetra dosegli hitrost med 60 in 80, v višjih legah lokalno do 100 kilometrov na uro. Po večernem prehodu hladne fronte se bo za krajši čas veter umiril, nato pa se bo krepil zahodni do severozahodni veter, ki bo pihal od prvega dela noči na nedeljo do nedelje zvečer. Najbolj izrazit bo predvidoma pod Karavankami, na Koroškem in v Dravski dolini, kjer bo hitrost od 60 do 80 kilometrov na uro. Nekoliko nižjo hitrost (40 do 60 kilometrov na uro) pričakujejo v Pomurju.

 

 

 

Arhiv - seznam objav označenih z

Bilten URSZR

vreme

GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije