Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.01.08

Na poti proti Roblekovemu domu - Smučar na Soriški planini - Predviden razvoj vremena

Bilten URSZR: pomembnejše s področja zaščite in reševanja - 30.01.2008


Ob 11.56 si je na poti iz Poljške planine proti Roblekovemu domu v občini Radovljica planinka poškodovala nogo. Poškodovano planinko so na kraju oskrbeli gorski reševalci Postaje GRS Radovljica in jo prenesli na Poljško planino, od tam pa je bila z vojaškim helikopterjem prepeljana v SB Jesenice v nadaljnjo oskrbo.

Ob 11.50 se je na Soriški planini v občini Škofja Loka poškodoval smučar. Poškodovanega smučarja so na kraju oskrbeli dežurni reševalci na smučišču, nato pa je bil pripeljal v dolino, kjer ga je v nadaljnjo oskrbo prevzela dežurna ekipa NMP Škofja Loka.

Predviden razvoj vremena

V sredo se bo od zahoda pooblačilo, popoldne bo ponekod v zahodni in južni Sloveniji rosilo ali rahlo deževalo. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 1000 metrov. Čez dan bo ponekod zapihal jugozahodni veter.
Ponoči in sprva še v četrtek bo pretežno oblačno, ponekod se bodo pojavljale manjše padavine, ki bodo dopoldne ponehale. Čez dan se bo delno zjasnilo, popoldne pa bodo nastale posamezne plohe.
V petek se bo od zahoda postopno pooblačilo, v zahodnih in deloma v osrednjih krajih bo rosilo ali rahlo deževalo. Začel bo pihati jugozahodni veter.
V soboto bo oblačno s padavinami. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo popoldne spustila do nižin. Proti večeru bo zapihala zmerna burja.

 

 

 

Arhiv - seznam objav označenih z

Bilten URSZR

vreme

GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27666

Informacije

Informacije