Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 04.01.08

Med sankanjem med Tamarjem in Planico  - Predviden razvoj vremena 

Bilten URSZR: pomembnejše s področja zaščite in reševanja - 04.01.2008


Ob 23.12 si je med sankanjem med Tamarjem in Planico v občini Rateče angleška turistka poškodovala gleženj. Ponesrečeno turistko je oskrbel zdravnik GRS Kranjska Gora, reševalci Postaje GRS Rateče pa so jo odpeljali v bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V petek bo sprva pretežno oblačno, čez dan se bo ponekod prehodno delno zjasnilo. Ponekod v zahodnih krajih bodo občasno rahle padavine.
Ponoči in v soboto bo prevladovalo oblačno vreme. V zahodnih in osrednjih krajih se bodo pojavljale manjše padavine. Na Primorskem bo večinoma rahlo deževalo, po nižinah v notranjosti Slovenije pa sprva rahlo snežilo, nato bo sneg prešel v dež. Predvsem zjutraj in dopoldne bosta zato ponekod poledica in žled. Popoldne bo ponekod zapihal južni do jugozahodni veter.
V nedeljo bo oblačno z občasnimi, manjšimi padavinami, ki bodo popoldne postopno ponehale. Meja sneženja bo na okoli 1200 metrih nadmorske višine.
V ponedeljek bo suho.

OPOZORILO: Po podatkih Agencije RS za okolje bo v soboto zjutraj in dopoldne predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji nevarnost poledice in žleda.

 

 

 

Arhiv - seznam objav označenih z

Bilten URSZR

vreme

GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije