Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Kdaj bodo spet

Arhiv: IFSCEvropsko prvenstvo v športnem plezanju v Moskvi prestavljeno na obdobje od 1. do 8. oktobra 2020.

Mednarodna zveza za športno plezanje je še pred prvim majem, kar je bil sprva predviden datum za odločitve o usodi tekmovanj v juliju, sprejela odločitve za tekmovanja svetovnega pokala v juliju ter določila nov datum za izvedbo Evropskega prvenstva v Moskvi, ki je bilo predvideno za obdobje od 20. do 27. marca 2020.
Tekmovanje, na katerem bomo dobili še zadnjo plezalko in plezalca s stare celine, ki se bosta udeležila tekmovanja na olimpijskih igrah, bo potekalo od 1. do 8. oktobra. Trenutno je to tudi edino tekmovanje pod okriljem IFSC s potrjenim novim terminom.

Svetovni pokal bi se moral uradno začeti že 3. aprila z balvansko tekmo v švicarskem Meringenu. Sprva so za nedoločen čas prestavili vsa tekmovanja do konca julija, zdaj pa so uradno prestavili tudi prve tri tekme v težavnosti, ki so bile predvidene za izvedbo v juliju (Villars, Chamonix, Briancon). Naslednje odločitve o nadaljevanju sezone bodo sprejete predvidoma do 1. junija 2020.
V primeru izpeljave tekmovanj je pričakovati, da bo Mednarodna zveza za športno plezanje uravnotežila število tekem v vseh disciplinah. V pričakovanju nadaljnjih odločitev si želimo, da ostane v koledarju tudi domača tekma, ki je predvidena za konec tedna 25. in 26. septembra v ljubljanskih Stožicah.

Friko, 29.04.2020 - Jernej Peterlin
Kdaj bodo spet na delu najboljši plezalci?

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27531

Informacije

Informacije