Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Našli posmrtne ostanke

Slovenske novice: ... Po neuradnih podatkih gre za mlajšega moškega
Kamnik.info | Gorenjski glas 

Kamnik.InfoGorski reševalci so danes izpod Kokrskega sedla pripeljali posmrtne ostanke preminulega planinca, čigar identiteta še ni znana, poroča Kamnik.info. Dopoldne so bili reševalci GRS Kamnik obveščeni, da je pohodnik pod Kokrskim sedlom, za Zobom oziroma pri izteku grape s Kalške gore, opazil preminulega planinca.

Reševalci so posmrtne ostanke ponesrečenca s helikopterjem Slovenske vojske ter dežurno reševalno ekipo prepeljali v dolino, kjer so jih predali zdravnikom in pogrebni službi.

Ali se je preminuli planinec, ki je pri vzponu na Kokrško sedlo bržkone zdrsnil in se usodno poškodoval pri drsenju po pobočju, ponesrečil danes ali morda celo že včeraj, še ni znano, prav tako pa še ni znana njegova identiteta.

Po neuradnih podatkih gre za mlajšega moškega, ki se je na pot podal obut in opremljen, pri sebi pa ni imel dokumentov, prav tako reševalci v bližini ponesrečenca niso našli nahrbtnika ali druge opreme, ki bi bila lahko last ponesrečenca in bi pripomogla k njegovi identifikaciji.

Slovenske novice, 10.04.2020 22.07
NEPRIMERNO OPREMLJEN Kamniški reševalci našli posmrtne ostanke, identiteta še ni znana


Gorenjski glas, 14.04.2020
Mrtev planinec pod Kokrškim sedlom

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije