Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Razpis

AO Kranj za povrnitev stroškov za leto 2019

Razpis na katerega se lahko prijavite vsi člani AO Kranj, je namenjen povrnitvi stroškov, ki so nastali pri izvedbi dobrih vzponov oz. dobrih rezultatov na tekmovanjih.

Za alpiniste
Oddajte najboljše vzpone opravljene v letu 2019 s kratkim opisom in pregledom sezone. Poleg dobrih vzponov bo imela pri povrniti stroškov veliko vlogo tudi vaša aktivnost na Odseku tako pri vzgoji in izobraževanju kot pri delovnih akcijah ali pa morebitni napredek na izobraževalnem nivoju.

Za športne plezalce
Poleg kategorizacije na državnem nivoju je za prejem vrvi, oz. druge nagrade obvezna tudi aktivnost na Odseku, pri vzgoji in ”rasti” mladih športnih plezalcev. Na tak način želimo namreč mladim plezalcem kranjskega AO-ja predstaviti in ponuditi več skalnega plezanja, katerega trenutno okusijo bolj poredko. Posledično jim zato primanjkuje izkušenj. Za več informacij v zvezi s tem se lahko obrnite na Evo Flajnik.

Vlogo pošljite na info@aokranj.com ali jo natisnjeno prinesite na Odsek vsak četrtek po 20h. Zadnji dan za oddajo prijave je sobota, 29. februar.

Srečno in čim več dobrih vzponov in sestopov – rezultatov v 2020!

AO Kranj, 07.02.2020
Razpis za povrnitev stroškov za leto 2019

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27537

Informacije

Informacije