Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 13.12.19

Predviden razvoj vremena – Opozorilo

V petek dopoldne bodo padavine najprej zajele zahodno Slovenijo in se nato postopno širile proti vzhodu. V severovzhodni Sloveniji bo do večera povečini suho. Po nižinah Primorske bo deževalo, v notranjosti pa bo sprva deloma deževalo, deloma snežilo, zvečer pa večinoma snežilo. Dopoldne bo ponekod zapihal veter južnih smeri, ob morju jugo. Ponoči bo oblačno s sneženjem, ki bo do jutra ponehalo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ki bo do jutra ponehala. Zjutraj se bo zjasnilo, po nižinah v notranjosti bo nastala megla.

V soboto bo precej jasno, po nekaterih kotlinah se bo megla zadrževala ves dan. V nedeljo in ponedeljek bo predvsem v severovzhodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo.
V nedeljo zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah še megla. V višjih legah in po nižinah predvsem vzhodne Slovenije bo pihal jugozahodni veter. Topleje bo.

OPOZORILO: Po podatkih Agencije RS za okolje, bo v petek zvečer na Primorskem zapihala zmerna do močna burja, ki bo v drugi polovici noči na soboto hitro oslabela in ponehala. Na izpostavljenih legah bodo najmočnejši sunki nad 100 km/h. Na prehodu med Notranjsko in Primorsko bo burja ob sneženju gradila snežne zamete.

 

13.12.2019

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije