Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Razpis 33.

Popotovanje od Litije do Čateža
33. mednarodno popotovanje po Levstikovi poti

torek, 5. november 2019, ob 05:28, Uredništvo G-L, ogledov: 156

... mednarodnega popotovanja po Levstikovi poti (2019)

Datum: sobota, 9. november 2019

Start in registracija udeležencev: med 6. in 9. uro v Litiji na Valvasorjevem trgu v starem mestnem jedru ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji (pribl. 1,5 km iz Litije). Registracija je obvezna! Registrirate se lahko cel dan, po zaprtju starta tudi na cilju na Čatežu pred vstopom na avtobus za vrnitev.

Prispevek za posameznike znaša 7,00 € in vključuje tudi dnevnik Levstikove poti, revijo in kozarec za vino.

Vozovnico za vrnitev s posebnim avtobusom lahko kupite samo ob registraciji na startu oziroma cilju pohoda. Skupni znesek je v tem primeru 11 €.

Trasa poti: Litija (start in registracije) – Šmartno pri Litiji (prijave) – Slatna – Jelša – Liberga – Preska …
Severna pot: … – Grmade – Gobnik – Moravče – cilj na Čatežu (22 km).
Južna pot: … Ježni Vrh – Vinji Vrh – Poljane – Gradišče pri Primskovem – Sevno – Zagrič – Razbore – cilj na Čatežu (21,5 km).

Prvi žig prejmete ob registraciji na startu, na cilju na Čatežu kjer bo postavljen info pult za urejanje administrativnih zadev (urejanje dnevnikov) in izročanje priznanj in značk, pa še žig za cilj.

Promet: Med 5. in 10. uro bo na Trgu svobode, Valvasorjevem trgu, Jerebovi ulici in Levstikovi ulici v Litiji promet močno oviran. Za promet bo zaprt del Valvasorjevega trga in del Levstikove ulice. Vožnja avtobusov bo po navodilih organizatorja dovoljena po delu Valvasorjevega trga in po Jerebovi ulici.

Parkiranje na startu: Parkirišča za osebna vozila bodo pripravljena ob kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji. Za avtobuse poskrbi organizator samo v primeru, da se skupina predhodno registrira in registracijo pohodnikov poravna pred prireditvijo.

eXTReMe Tracker