Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

AO PD Domžale

ALPINISTIČNA ŠOLA AO PD DOMŽALE 2019/2020
 27.08.2019

sreda, 4. september 2019, ob 05:28, Uredništvo G-L, ogledov: 241

vabi k vpisu v AŠ, ki bo v četrtek, 12. septembra, ob 20. uri na sedežu društva (Kopališka cesta 4, Domžale)

Alpinizem je dejavnost, ki združuje hojo, plezanje in smučanje v gorskem svetu, predvsem v stenah, zaledenelih slapovih in na ledenikih. Gre torej za dejavnost, ki je izpostavljena določenim nevarnostim, zato je za varno uživanje v njegovih lepotah treba imeti določeno znanje vrvne tehnike in tehnike gibanja. Vsega tega se lahko naučite v Alpinistični šoli AO PD Domžale.

Če ste si vedno želeli spoznati svet navpičnih sten, ledu in širnih ledeniških planjav, vas vabimo k vpisu v alpinistično šolo Alpinističnega odseka Planinskega društva Domžale in začnite uživati v »luftu pod ritjo!«

Cena alpinistične šole znaša 400 € za odrasle oz. 300 € za študente. Cena zajema organizacijo šole, izvedbo predavanj in tur ter praktičnih vaj na umetni steni na Rodici z vključeno letno uporabnino stence.

Pogoj za pristop k šoli je starost vsaj 18 let. Ob pisnem soglasju staršev, je možen pristop tudi starejšim od 16. leta. Priporočene so izkušnje obiskovanja gora po planinskih poteh vseh zahtevnosti in v vseh letnih časih.

Več: načelnik AO PD Domžale, Mateja Ogorevca, [email protected]

Nekaj zapisov z lanske šole.

Vabljeni v našo sredino – veseli vas bomo in na vso moč
se bomo trudili, da naša strast postane tudi vaša!

Oznake: ALP, , USP
eXTReMe Tracker