Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Svetovno prvenstvo

 ... v športnem plezanju Hachioji 2019 bo Planinska zveza Slovenije novinarjem predstavila v četrtek, 1. avgusta, ob 11. uri v sejni sobi PZS Triglav

Največji športnoplezalni dogodek letošnjega leta bo med 11. in 21. avgustom 2019 na Japonsko privabil več kot 600 najuspešnejših športnih plezalcev iz 39 držav, tudi slovensko reprezentanco v športnem plezanju.
V Hachiojiju si bo prvih sedem tekmovalk in sedem tekmovalcev v kombinaciji že zagotovilo nastop na olimpijskih igrah Tokio 2020.

Na novinarski konferenci bodo sodelovali:
• selektor slovenske reprezentance v športnem plezanju Gorazd Hren ter trenerja Luka Fonda in Urh Čehovin;
• športne plezalke: aktualna svetovna prvakinja v balvanih in kombinaciji in podprvakinja v težavnosti Janja Garnbret, slovenska plezalka z največ odličji na svetovnih prvenstvih Mina Markovič in večkratne finalistke svetovnega pokala Mia Krampl (letos prvič na stopničkah SP), Lučka Rakovec in Vita Lukan (obe sta lani nastopili na mladinskih olimpijskih igrah),
• športni plezalci: letos že zmagovalec tekme svetovnega pokala v balvanih Jernej Kruder, Gregor Vezonik, prejemnik bronaste kolajne v balvanih na svetovnem prvenstvu Innsbruck 2018, Anže Peharc, letos prvič na odru za zmagovalce svetovnega pokala v balvanih, in Domen Škofic, najuspešnejši slovenski športni plezalec v težavnosti.

PZS, 25.07.2019
Svetovno prvenstvo v športnem plezanju Hachioji 2019 | vabilo na novinarsko konferenco

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije