Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Planinska srečka

PZS, 06.06.2019 10.20
Nova Planinska srečka - za obnovo slovenskih planinskih poti in koč

E-stave.com: Srečke


Dnevnik, 10.06.2019
Nova planinska srečka

sobota, 8. junij 2019, ob 05:28, Uredništvo G-L, ogledov: 133

za obnovo slovenskih planinskih poti in koč
Dnevnik: Nova planinska srečka

Stavimo na naravo, stavimo na dobro! Planinska srečka je rezultat partnerstva med Planinsko zvezo Slovenije in Športno loterijo, njen namen pa je zbrati sredstva za obnovo slovenskih planinskih poti in koč.

Planinska srečka je rezultat partnerstva med Planinsko zvezo Slovenije, ki je največja športna zveza pri nas, in Športno loterijo. Namen Planinske srečke kot dela družbeno odgovornega delovanja obeh partnerjev je zbrati sredstva za obnovo slovenskih planinskih poti in koč. V Sloveniji imamo 10.014 km planinskih poti in 178 planinskih koč, zavetišč in bivakov, ki potrebujejo stalno skrb in vzdrževanje. Zbrana sredstva bodo usmerjena v obnovo, hkrati pa želimo pri Planinski zvezi Slovenije in Športni loteriji vzpodbuditi javnost k razmišljanju o pomenu naravnih danosti Slovenije.

Planinsko srečko lahko kupite na vseh prodajnih mestih Športne loterije in na e-stave.com, od 17. junija bo na voljo tudi v Planinski trgovini PZS in 15. junija na Dnevu slovenskih planinskih doživetij na Lisci.

Z vsakim nakupom Planinske srečke, ki stane en evro, tudi kupci prispevamo za obnovo planinskih poti in koč. Srečka prinaša visoke dobitke, in sicer deset glavnih dobitkov po tisoč evrov. Skupaj je denarnih dobitkov za 280 tisoč evrov.

eXTReMe Tracker