Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Licenčni seminar

KŠP PZS za strokovne kadre na področju športnega plezanja

Z udeležbo na seminarju se bodo posodobile licence skladno z Zakonom o športu (ZŠpo-1).

Z udeležbo na seminarju je možno posodobiti licence skladno z ZŠpo-1 (nov zakon o športu):
Posameznikom, ki so usposobljenost prve stopnje pridobili v skladu z Zakonom o športu (ZSpo) po vključno letu 2016 (stari vaditelji, ki so naziv pridobili po vključno letu 2016), se z udeležbo licenčnega seminarja prizna usposobljenost prve stopnje v skladu z novim Zakonom o športu (ZSpo-1).
Posameznikom, ki so usposobljenost druge stopnje pridobili v skladu z Zakonom o športu (ZSpo) (stari inštruktorji športnega plezanja in stari trenerji športnega plezanja), se z obnovo licence prizna usposobljenost druge stopnje v skladu z novim Zakonom o športu (ZSpo-1).

Seminar bo v soboto, 6. aprila, in v soboto, 11. maja. Za pridobitev licence se je potrebno seminarja udeležiti le na enem terminu. Ker bo seminar omogočal prehod iz starih na nove nazive, bo nekoliko obširnejši kot do sedaj. Potekal bo na Fakulteti za šport med 9.00 in 16.30. Seminar bo sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela. Več informacij o seminarju dobite ob prijavi.

Program seminarja:
Predstavitev ZŠpo-1 ter novega pravilnika KŠP
Analiza drže in kritičnih točk športnega plezalca
FMS za športne plezalce
Preventiva in kurativa za športne plezalce

Kotizacija za seminar je 40 €, naknadne prijave pa 50 €. Kotizacijo je potrebno plačati na TR PZS številka SI56 6100 0001 6522 551 (Delavska hranilnica), referenca: 00 16-2-2-2 in namen: »licenčni seminar".

Prijave za seminar, ki bo 6. aprila sprejemamo do vključno srede, 3. aprila. Ostale prijave štejejo kot naknadne prijave. K prijavi priložite potrdilo o plačani kotizaciji ter datum, na katerega se prijavljate.
Prijavo pošljite na izobrazevanje-ksp@pzs.si.

Prijave za seminar, ki bo 11. maja sprejemamo do vključno srede, 8. maja. Ostale prijave štejejo kot naknadne prijave. K prijavi priložite potrdilo o plačani kotizaciji ter datum, na katerega se prijavljate.
Prijavo pošljite na izobrazevanje-ksp@pzs.si.

Seminar se bo izvedel v primeru zadostnega števila prijav.

Matevž Bizjak,
vodja usposabljanja KŠP PZS
Aleš Pirc,
načelnik KŠP PZS

 

KŠP, 20.03.2019 08:50
Licenčni seminar za strokovne kadre na področju športnega plezanja

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije