Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 17.03.19

GRS v dveh akcijah
Predviden razvoj vremena

Ob 10.47 si je na peš poti proti Vitrancu v Kranjski Gori planinec zlomil nogo. Posredovali so reševalec letalec GRS Kranjska Gora, zdravnica letalka reševalka iz HNMP na Brniku in Helikopter SV. S pomočjo vitla so ga dvignili v helikopter in ga prepeljali v SB Jesenice.

Ob 10.04 je na poti s Šmarne gore v občini Ljubljana osebo obšla slabost. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, PGD Tacen in GRS Ljubljana, ki so jo prepeljali v dolino kjer so jo prevzeli reševalci NMP Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo v hribovitih krajih zahodne in deloma osrednje Slovenije pretežno oblačno, občasno bo rosilo ali rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Ponoči se bo povsod pooblačilo. Od severa se bodo začele pojavljati padavine, ki se bodo do jutra razširile nad večji del Slovenije. Zapihal bo severovzhodnik, meja sneženja se bo spuščala.

V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Vse hladneje bo, meja sneženja se bo razen po nižinah Primorske in vzhodne Slovenije ob močnejših padavinah spustila do nižin. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka do zmerna burja. Popoldne bodo padavine od severa slabele.
V torek bo na jugovzhodu še pretežno oblačno, padavine bodo zjutraj in dopoldne ponehale. Popoldne se bo od severozahoda postopno jasnilo. Hladno bo.
V sredo bo sončno z občasno povečano oblačnostjo. Na Primorskem bo oba dneva pihala zmerna burja, ponekod drugod pa severni veter.

17.03.2019

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije