Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Nočni pohod

Slovenske novice: ... na Valvasorjev dom
PD Radovljica
: Nočni pohod na Valvasor bo tokrat v soboto

To soboto lahko lani najbolj priljubljeno planinsko kočo pri nas obiščete v večernem času. Start bo ob 19. uri na parkirišču pri jezu v dolini potoka Završnica pri Žirovnici, največ dveurni vzpon pa bo speljan po označeni poti, ki bo varovana, osvetlitev zase pa si priskrbite sami. Pri opremi in obutvi računajte na zimske razmere.
Informacije: 041 451 287, www.pdradovljica.si.


PD Radovljica, 17.01.2019: Nočni pohod na Valvasor

Leto je ponovno naokoli in ponovno je čas tudi za tradicionalni nočni pohod na Valvasor, ki bo tokrat v soboto, 9. februarja, s pričetkom ob 19. uri s parkirišča v Završnici.

Pot bo potekala po običajni markirani poti do Valvasorjevega doma. Organiziran pohod bo potekal do 21. ure. Za varnost pohodnikov bodo skrbeli člani gorske reševalne postaje iz Radovljice.

Startnina za pohod bo 3 €, pohodniki jo plačajo pri vpisu na Valvasorjevem domu. Za prvi pohod pohodniki dobijo izkaznico, za drugi pohod bronasto, četrti pohod srebrno in šesti pohod zlato značko. Za desetkratno in dvajseto udeležbo pohodnik dobi diplomo.

Udeleženci pohoda naj upoštevajo zimske razmere in naj se za pohod temu primerno opremijo. Priporočljiva je popolna zimska oprema. Priporočamo dobro obutev, male dereze v primeru snega, pohodne palice in čelno svetilko.

Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost.

Slovenske novice, 07.02.2019
Nočni pohod na Valvazorjev dom

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27536

Informacije

Informacije