Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Zbiranje denarja za ultrazvok

Večer, Celjsko: Zdravstvo - Pediatrični urgentni center Splošne bolnišnice Celje bo donacijska sredstva za ...

... nakup novega ultrazvočnega aparata do 31. marca zbiral tudi z SMS-i.

V februarju in marcu lahko vsi, ki želijo prispevati k donacijski akciji za nov ultrazvok, to storijo z SMSom. Sporočilo s ključno besedo PUC1 ali PUC5 na številko 1919 bo prispevalo 1 oziroma 5 evrov za nakup ultrazvočnega aparata. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev vseh drugih mobilnih operaterjev.

Noto dobrodelnosti bo imelo tudi današnje dobrodelno tekmovanje (s pričetkom ob 14. uri) v športnem plezanju za otroke in najstnike v Plezalnem centru Celje I. osnovne šole. Tekmovanje bo v sodelovanju z bolnišnico pripravil Športno-plezalni odsek Planinskega društva Celje Matica. Ob udeležbi in navijanju se bodo obiskovalci, ki bi radi spoznali svet oprimkov in vrvi, lahko tudi sami poskusno spoprijeli s plezalno steno. (gp)

Vecer.si 02.02.2019
Zbiranje denarja za ultrazvok


CELJSKI GLASNIK 
02.02.2019

Celjska bolnišnica, natančneje v pediatričnem urgentnem centru so pričeli z zbiranjem sredstev, ki bodo omogočila nakup ultrazvočnega aparata. Novi ultrazvok bo zdravnikom pomagal odkrivati življenjsko ogrožena stanja in diagnosticirati najbolj ranljive populacije. Za nov aparat morajo zbrati 40.000 evrov so za Slovensko tiskovno agencijo (STA) sporočili iz celjske bolnišnice.
Ultrazvok jim ne omogoča le natančne slikovne diagnostike, ampak pomaga izključiti določena življenjsko ogrožajoča stanja, kot so pnevmotoraks, pljučni edem, možgansko krvavitev in druge bolezni, ki lahko pri mladih pustijo izredno hude posledice.
Samo donacijo so zaposleni pričeli s prošnjo podjetjem, sedaj pa nagovarjajo tudi širšo javnost. Posamezniki lahko pomagajo z nakazili doniranega zneska na račun SI56 0110 0603 0276 827, sklic 922300-2610, namen UZ za PUC. (M.I.)

 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27538

Informacije

Informacije