Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

V šolo za turne

... kolesarje TKO Kranj ste vabljeni vsi, ki želite pridobiti in izboljšati znanje osnov turnega kolesarstva.

Tako boste še varneje in z večjim veseljem premagovali strmine s svojim gorskim kolesom.
Šola je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki želite izpopolniti pridobljeno znanje. Letošnja izvedba šole je že šesta po vrsti, prav vsako leto pa se potrudimo, da bi za vas pripravili čim bolj pestre vsebine. Predavatelji in vodniki se bomo pri predajanju znanja prilagajali skupini in posamezniku, obenem pa pazili, da boste deležni vseh planinskih znanj in prvin tehnike vožnje, ki so pomembne tako pri gorskem kolesarstvu kot pri obiskovanju planin na splošno. Poudarek bo na vsebini, ki je uporabna v praksi. Dovolj časa bo namenjenega tudi vašim vprašanjem.

Uvodni sestanek bo v petek, 8. 3. 2019, ob 18. uri v prostorih PD Kranj (Koroška cesta 27, Kranj – vhod je iz zadnje strani). Sestanek je namenjen podrobni predstavitvi ŠTK ter Turno-kolesarskega odseka na splošno.

Naša srečanja bodo potekala enkrat tedensko ob petkih od 19. do 21. ure v prostorih PD Kranj. Začnemo s prvim tednom po uvodnem sestanku. Srečanja bodo vsak teden, razen med prvomajskimi prazniki.

Predhoden nakup vse opreme ni pogoj za udeležbo na šoli – preko šole lahko tudi spoznate, če je dejavnost primerna za vas!

Program idr. informacije na TKO PD Kranj

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije