Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Jaslice v Mojstrani

Slovenski planinski muzej: V prazničnih dneh vas vabimo ...
Mlačca: Ledeno kraljestvo, Snežna Kraljica in žive jaslice v ledu!

V prazničnih dneh vas vabimo v Slovenski planinski muzej v Mojstrani, kjer si poleg stalne razstave lahko ogledate občasne razstave Jaslice iz alpskega sveta, #LjubimGore in Korajža je ženskega spola.
Tudi letos vabimo v čarobno ledeno pravljico, Žive jaslice v ledenem kraljestvu, s kombinirano vstopnico pa se pogrejte še pri nas.

Slovenski planinski muzej bo v času predstav “Žive jaslice v ledenem kraljestvu” v Mlačci, od 25. do vključno 30. decembra 2018, odprt vsak dan od 10. do 20. ure.
Naj vam bo dediščina blizu in kultura v navdih tudi v letu 2019.
Vse dobro želimo iz Gornjesavskega muzeja Jesenice.


Predstavo Žive jaslice v ledenem kraljestvu si lahko ogledate med do 30. decembra 2018 ob 16., 17. in 18. uri. Rezervacije niso potrebne, ker število obiskovalcev ni omejeno; razen za organizirane avtobusne prevoze.
Cena vstopnic: 14 evrov za odrasle, 8 evrov za otroke in 2 evra za predšolske otroke.

Vandraj.si, 23.12.2018
Praznični izlet: Do Mojstrane na žive jaslice v ledu

In kje najdete žive jaslice v ledu?
Po gorenjski avtocesti vozite do Jesenic in greste na izvoz Hrušica. Nato vozite v smeri Kranjske Gore do vasi Mojstrana. Sredi vasi je odcep proti dolinama Kot in Krma, po približno 500 metrih makadamske ceste pri tabli Mlačca zavijete ostro desno, po 100 metrih pa parkirate na parkirišču poleg igrišč za tenis. Od tu dalje pelje kakšnih 300 metrov dolga pešpot ob potoku in že ste v središču soteske Mlačca.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27663

Informacije

Informacije