Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Poziv društvom

PZS, 13.12.2018
Poziv društvom k oddaji predlogov tem za obravnavo na Skupščini PZS 2019


 

 

sreda, 19. december 2018, ob 05:29, Urednik G-L, ogledov: 172

... k oddaji predlogov tem za obravnavo na Skupščini PZS 2019

Skladno s Poslovnikom o delu Skupščine PZS lahko društva, ki so člani PZS, predlagajo teme za obravnavo na Skupščini PZS, ki bo potekala 13. aprila 2019 v Mariboru.

Predlog za obravnavo na skupščini mora predlagatelj pripraviti tako, da je kratek in da je iz njega razvidno bistvo. Predlog mora vsebovati tudi predlog sklepa, nosilce naloge in rok izvršitve. Če je več možnosti predlogov, morajo biti vsi navedeni. Predlogi morajo biti pripravljeni tako, da so iz njih razvidne možne posledice in finančne obremenitve. Če je predlog oziroma gradivo obsežnejše, mora biti priložen še kratek izvleček.

Ko prejme predsednik PZS predlog in gradivo za obravnavanje in odločanje na skupščini, ugotovi ali spada to v pristojnost skupščine in ali je gradivo pripravljeno tako, kot določa poslovnik. Če ugotovi, da posamezni predlog ali del predloga ni dovolj dokumentiran ali strokovno ni razumljivo obrazložen, zahteva od predlagatelja, da ga v določenem roku dopolni.

Do predlogov tem za obravnavo na skupščini se opredeli predsedstvo PZS, o njihovi uvrstitvi na dnevni red pa odloča UO PZS.

Društva predloge naslovijo na predsednika PZS in pošljejo na naslov Planinska zveza Slovenije, p. p. 214, 1001 Ljubljana ali [email protected]
Rok za oddajo predlogov je 12. februar 2019.
Jože Rovan,
predsednik Planinske zveze Slovenije

 

eXTReMe Tracker