Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

S Triglav tekom

  ...08.2018
   S Triglav tekom do pravilnega gibanja

petek, 3. avgust 2018, ob 05:28, Urednik G-L, ogledov: 369

do pravilnega gibanja - Brezplačne delavnice o tehnikah dihanja in posveti s specialistom v okviru Triglav teka

Tekači, rekreativni športniki in drugi, ki bi želeli svoje aktivno življenje še izboljšati, se lahko v okviru Triglav teka o zdravem načinu gibanja posvetujejo s priznanima strokovnjakoma – olimpijko Brigito Langerholc in fizioterapevtom Tomažem Fuchsom.
Brigiti se lahko pridružijo na delavnicah o tehnikah dihanja 8. in 29. avgusta v digitalni poslovalnici Triglav Lab, o težavah pri gibanju pa se lahko s fizioterapevtom individualno posvetujejo 22. avgusta ali 5. septembra.

Organizatorji 7. Triglav teka zdrav način življenja in aktivno preživljanje prostega časa spodbujajo s svetovalno-izobraževalnimi dogodki in vsebinami. Zato bodo vsako sredo (z izjemo praznika 15. avgusta) vse do edinstvenega tekaškega dogodka Triglav tek, ki bo 8. septembra, v prostorih digitalne poslovalnice Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani gostili priznana strokovnjaka – olimpijko Brigito Langerholc in fizioterapevta Tomaža Fuchsa.

Vsi zainteresirani se jima lahko pridružijo:
• na prvi delavnici o tehnikah dihanja z Brigito Langerholc, ki bo 8. avgusta ob 18. uri v prostorih Triglav Lab. Dogodek je brezplačen, vendar se je nanj treba prijaviti s sporočilom na [email protected]. Udeleženci bodo dihalne vaje spoznavali v praksi, zato je priporočljivo, da se delavnice udeležijo v športnih oblačilih in s seboj prinesejo blazino za jogo.
• na digitalnem posvetu s specialistom, fizioterapevtom Tomažem Fuchsom, ki bo 22. avgusta v prostorih Triglav Lab. Dogodek je brezplačen, vendar je rezervacija termina za individualni posvet obvezna. Prijave na lab.triglav.si.
• na drugi delavnici o tehnikah dihanja z Brigito Langerholc, ki bo 29. avgusta ob 18. uri v prostorih Triglav Lab. Dogodek je brezplačen, vendar se je nanj treba prijaviti s sporočilom na [email protected]
• Udeleženci bodo dihalne vaje spoznavali v praksi, zato je priporočljivo, da se delavnice udeležijo v športnih oblačilih in s seboj prinesejo blazino za jogo.
• na digitalnem posvetu s specialistom, fizioterapevtom Tomažem Fuchsom, ki bo 5. septembra v prostorih Triglav Lab. Dogodek je brezplačen, vendar je rezervacija termina za individualni posvet obvezna. Prijave na lab.triglav.si.

Vsi, ki bi želeli o tehnikah dihanja izvedeti več, a se delavnic ne bodo mogli udeležiti, si lahko ogledajo kratke video nasvete. Objavljeni so na vsebinskem portalu Zavarovalnice Triglav Vsebovredu.triglav.si.

Brezplačne tekaške vadbe
Navdušeni tekači in tisti, ki se s tekom šele začenjajo ukvarjati, se lahko v okviru priprav na 7. Triglav tek, ki bo 8. septembra v idilični naravi protokolarnega parka Brdo pri Kranju, pridružijo tudi brezplačnim vodenim tekaškim treningom v kar desetih krajih po Sloveniji. Ti vse do 8. septembra potekajo v Ajdovščini, Celju, Kopru, Ljubljani, Luciji, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na Brdu pri Kranju.

Več informacij o tekaških in športno-izobraževalnih aktivnostih v sklopu priprav na Triglav tek je na voljo na Triglavtek.si.

Oznake: gorskiTek
eXTReMe Tracker