Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Uveljavljanje

Komisija za športno plezanje PZS, 31.07.2018
Uveljavljanje
statusa kategoriziranega športnika za športne plezalce

sreda, 1. avgust 2018, ob 05:29, Uredništvo G-L, ogledov: 239

statusa kategoriziranega športnika za športne plezalce - Komisija za športno plezanje PZS

V skladu z dopisom Olimpijskega komiteja Slovenije pozivamo športne plezalce in plezalke, zainteresirane za pridobitev statusa kategoriziranega športnika, da nam na ustreznem obrazcu pošljejo seznam opravljenih vzponov.

Pozivamo športne plezalce in plezalke, zainteresirane za pridobitev statusa kategoriziranega športnika, da nam na obrazcu »Prijava za uveljavljanje statusa kategoriziranega športnika« pošljete opravljene vzpone (rezultatov tekmovanj ni potrebno pošiljati, ker so zbrani na KŠP), ki ustrezajo pogojem za kategorizacijo športnih plezalcev.

Vloge pošljite na elektronski naslov sportno.plezanje@pzs.si, najkasneje do petka, 24. avgusta, do 24. ure. Pri poslanem sporočilu zahtevajte potrditev prejema sporočila. Upoštevali bomo le popolne prijave, ki bodo prispele do predpisanega roka!

V vpoštev pridejo vzponi opravljeni od med 25. aprilom in 24. avgustom 2018. Veljavni kriteriji za športno plezanje so objavljeni na spletni strani KŠP.

Vsi ki status uveljavljajo prvič, morajo poslati oba obrazca (1 in 2). Vsi ostali samo obrazec 1. Obrazca najdete med dokumenti na ksp.pzs.si.

Obrazci morajo biti obvezno opremljeni z vsemi potrebnimi podpisi in žigi! 

Oznake: PLE
eXTReMe Tracker