Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Čez teden

dni bo razglasitev finalistk za naj planinsko kočo

V četrti sezoni priljubljene akcije skupaj s Siol.net izbiramo naj planinsko in naj visokogorsko planinsko kočo.
Do 6. avgusta še lahko oddate svoj glas za vse kandidatke, vseh 158 slovenskih planinskih koč. V finale se bo uvrstilo po pet koč iz vsake kategorije z največjim številom glasov.

Na Siol.net v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije že od sredine junija, ko se je v gorah začela poletna planinska sezona, poteka izbor najljubše planinske koče. Letos, v četrti sezoni akcije, z vašo pomočjo izbiramo najbolj priljubljeno planinsko in visokogorsko planinsko postojanko.

V 1. krogu glasovanja, ki poteka od 18. junija 2018, lahko ljubitelji gora izbirate med vsemi 158 oskrbovanimi planinskimi kočami. V ponedeljek, 6. avgusta, bodo objavili seznam destih finalistk: po pet iz vsake kategorije. Zmagovalni imeni bo izkristaliziralo glasovanje v 2. krogu, ki bo potekalo od 7. avgusta do 11. septembra 2018. Zmagali bosta koči, ki bosta v svoji kategoriji dobili največ vaših glasov.

Za svojo priljubljeno planinsko in visokogorsko kočo lahko glasujete prek spletnega obrazca >

Celotno obdobje izbora spremljajo tedenska žrebanja, ob izteku izbora pa bodo izžrebali še nagrajence, ki bodo osvojili glavne nagrade, med drugim tudi prenočitev z zajtrkom za dve osebi v Vili Planinka na Jezerskem, ki bo odprla svoja vrata to jesen.

Bogat sklad planinskih nagrad čaka več kot sto sodelujočih, ki bodo izžrebani v tedenskih žrebanjih ali glavnem žrebanju ob koncu nagradnega izbora.

PZS, 28.07.2018
Še dober teden do razglasitve finalistk za naj planinsko kočo

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27627

Informacije

Informacije