Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Posveti

Komisije za alpinizem z načelniki - Gorenjska regija: torek, 24.aprila, ob 19. uri 

... v prostorih PD Radovljica Ulica Staneta Žagarja 2b (poslovna stavba pri športnem parku, prvo nadstropje).

Nadaljujemo s posveti s člani alpinističnih odsekov, katerih namen je v prvi vrsti komunikacijsko zbližanje in izmenjava informacij.
Ugotavljamo namreč, da se kolektivi po državi soočajo z raznoraznimi izzivi, o katerih smo na KA morda premalo seznanjeni. Verjetno pa je med njimi marsikateri rešljiv tudi s sodelovanjem in vključitvijo pomoči odsekov ali krovne organizacije.
Tudi v IO KA snujemo razne načrte, ki bi vam jih radi predstavili, predvsem pa bi želeli dati glas vam, načelnikom, namestnikom in ostalim zainteresiranim, da izpostavite vaša vprašanja, pobude in pripombe.

Okvirno se bomo gotovo dotaknili problematike komunikacije na relaciji KA - odseki, aktivnosti odsekov in alpinističnih šol, članstva in zavarovanja, vrhunskega alpinizma (odprav, taborov itn.), vrtanja v gorah ipd.

V prvi vrsti je posvet namenjen vodilnim na odsekih in klubih, torej načelnikom in vašim namestnikom. Povabite pa prosim tudi vse ostale zainteresirane člane vašega kolektiva.

Pričakujemo udeležbo vseh gorenjskih odsekov, vabljeni pa tudi načelniki iz drugih regij. Če tokrat ne utegnete, sledita še posveta na Primorskem (maj) in v Ljubljani (junij).
Se vidimo! Srečno!
Peter Bajec, načelnik IO KA PZS

12.04.2018 
Posveti Komisije za alpinizem z načelniki - Gorenjska regija 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27531

Informacije

Informacije