Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Rešite anketo!

PZS, 15.02.2018

sobota, 24. februar 2018, ob 05:29, Urednik G-L, ogledov: 708

PZS: ... Je popolnoma anonimna in vam bo vzela približno 10 minut časa.

V skladu z izvajanjem svoje dejavnosti želimo priti do ocene ekonomskih in drugih družbenih učinkov planinskih poti in planinskih koč ter planinstva na splošno. K sodelovanju smo povabili Inštitut za ekonomske raziskave, ki bo pripravil strokovno, neodvisno oceno.

V sklopu študije so pripravili tudi anketo, namen katere je poleg ekonomskih učinkov oceniti tudi vpliv obiskovanja hribov in gora na zdravje in zadovoljstvo ljudi. Rezultati predlagane študije bodo omogočili podlage za sprejemanje prihodnjih ukrepov in poslovne politike PZS, poleg tega pa tudi ponudili koristne informacije za politične odločevalce, financerje in uporabnike planinskih storitev.

Klikni!

Anketa je popolnoma anonimna in vam bo vzela približno 10 minut časa.
Prosimo, da jo izpolnite do konca februarja in s tem pomagate priti do konkretnih podatkov. Informacije iz prve roke so za nas zelo dragocene, saj lahko realno sliko ustvari le široko sodelovanje tistih, ki radi zahajate v gore.

Komentiraj (1):

Jaka Ortar, sobota, 24. februar 2018, ob 09:07

Na PZS forumu nisem registriran, zato bo kar tu oddal komentar, saj G-L beremo "vsi". :)

Anketo sem izpolnil in imam kritiko enega vprašanja:
"Kdo od navedenih bi po vašem mnjenju moral zagotavljati večino sredstev za izgradnjo in vzdrževanje infrastrukture (poti, koč itd.) v hribih in gorah?"

Menim namreč, da bi sredstva za poti morale priti iz drugih virov kot sredstva za koče, a tega nisem mogel izraziti, izvajalec ankete pa zato tudi ne more dobiti takega odziva - škoda.

In še predlog - pri vsakem anketnem vprašalniku je fino povedati, ali, kje in predvidoma kdaj bodo dostopni rezultati ankete.

eXTReMe Tracker