Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Zvoh night attack!

petek, 9. februar 2018, ob 05:29, Franci Savenc, ogledov: 883

Turni.si: Organizatorji ŠD Divji zajci in  RTC Krvavec
Prijave možne (le še) na dan prireditve (v soboto, 10.) med 13. in 16. uro ...

PREDPRIJAVE: Za tekače, turne smučarje in pohodnike do 1. 2. 2018 na FB Krvavec trail vikend. S plačilom startnine v predprijavi si zagotovite darilno vrečko z uporabnimi tekaškimi izdelki. Prijave možne tudi na dan prireditve, pri spodnji postaji gondole Krvavec, od 13. do 16. ure, s tem da vam darilne vrečke ne zagotavljamo.

PREDVIDEN URNIK PRIREDITVE:
- od 14.00 – 16.00 ure: prijave tekačev, turnih smučarjev in pohodnikov pri spodnji postaji gondole Krvavec. Otroci udeležencev teka ali pohoda se z gondolo peljejo brezplačno;
- od 13.30 – 16.30 ure: odhod z gondolo na Krvavec;
- od 16.30 ure: začetek nočnega pohoda pohodnikov in otrok, ob baklah proti Plaži ali Zvohu in navijanje ob progi;
- ob 17.45: Štart nočnega teka po smučišču od spodnje postaje sedežnice Gospinca, mimo Plaže, do vrha smučišča Zvoh. Na plaži je leteči cilj za ¨gajbo¨ piva.
- od 18.00 – 19.00 ure: spust tekačev, turnih smučarjev in pohodnikov iz Zvoha do Plaže, hrana in čaj za vse udeležence prireditve v Hotelu Krvavec na Plaži, zabava ob glasbi na prostem;
- ob 20.00: podelitev nagrad najboljšim tekačem pred Hotelom Krvavec na Plaži
- ob 21.30: zadnja vožnja gondole v dolino.

DODATNE INFORMACIJE: Vzpon je dolg 2,4 km in se vzpne za 500 višinskih metrov. Poteka po snegu, ob robu smučišč, proga bo označena z baklami, obvezna oprema je čelna lučka in vetrovka za spust iz cilja do plaže, uporaba palic za tekače je dovoljena. Dežurstvo GRS-ja bo zagotovljeno, ob 16.45 bo organiziran prevoz rezervnih, toplih oblačil tekačev do Plaže;
Za več informacij o prireditvi: [email protected]

NAGRADE: Prvi trije moški tekači in turni smučarji ter ženske (enotna kategorija tekačic in turnih smučark) prejmejo pokale, prvih 10 moških, žensk in turnih smučarjev prejme tudi praktične nagrade. Novi rekorder proge prejme 100 EUR. Zmagovalec letečega cilja na Plaži prejme zaboj piva.
NOVOST: Žrebanje praktičnih nagrad med vse udeležence teka in pohoda pred razglasitvijo rezultatov.

ŠTARTNINA: 15 EUR za tek ali pohod v pred-prijavi. Štartnino se plača po predračunu društva, možno je tudi plačilo štartnine (20 EUR!) na dan prireditve, pri blagajni spodnje postaje gondole Krvavec, s tem, da v tem primeru ne zagotavljamo darilne vrečke!

V štartnino je zajeto: uporabna darilna vrečka pokroviteljev, vožnja z gondolo na in iz Krvavca, mesni ali brezmesni obrok in čaj v Hotelu Krvavec na Plaži, pijača Red Bull. Otroci udeležencev teka ali pohoda se z gondolo peljejo brezplačno.

Oznake: tekTS
eXTReMe Tracker